в чому винна моя душа
за те,що я несла любов крізь морок?
чому,скажи,цураєшся мене?
чи може моє тіло тобі ворог?..
навіщо ховаєш очі?
немов мені боїшся щось сказать.
куди тепер поділись оті ночі
тривожних,безсонних сум'ять?
я сижу день і ніч з паперами,
все від безладу до ладу.
але в тебе ще все попереду,
а у мене усе позаду.
ти тепер у житті темному
мій Господь,мій судія.
нагадай без сум'яття впевнено
в чому винна моя душа.
Свидетельство о публикации №111040906894