***

Казкове місто

Рідна домівка, вулиця рідна,
Місто до болю мені необхідне,
Де народилася я і живу,
Київ величний я дуже люблю!

В ньому цвітуть найпрекрасніші квіти,
В ньому живуть і ростуть наші діти,
Радість і щастя вони нам дарують,
Сум і печаль, біль у серці вгамують.
Змалечку вчать, щоб сім'ї ти поміг;
Наша земля – найрідніша з усіх.

В Києві вулиці найзеленіші,
В Києві сонце світліше,ясніше,
Зорі на небі по-іншому сяють,
Місяць за ними всіма наглядає.

Коли ж наше місто ранок вітає,
З радістю й серцем усіх зустрічає,
Він рано встає, чай з варенням смакує,
Росинку із трав діточкам всім дарує.

***
Багато ще літ, друже мій, пролетить,
Але не забудеш цю радісну мить,
Коли ти в столицю до нас завітав
І Київ тебе із любов'ю прийняв.


Рецензии