Все рухнуло

Досить фемiнiстично, але що йще можна написати о 02.00 годинi ночi з сигаретою в руках...








Все рухнуло в мить
Душа моя розсотана
Капец, i зовсiм я одна
Катушка нервiв вже розмотана
Кричу - йди геть!
Вали скорiше,поки добра!
Твої образи не забуть
Тебе кидаю перша
Бiдолаха!бiдна гордiсть твоя
Зустрiну ще кого-небуть
Бiльш не буду я сама..


Рецензии