То був сон...

Колись ти скажеш мені, що то був сон. Ні про кого, і ні про що. Що це моя бурхлива пам`ять створила усі ці образи та подіі. Що не було ніколи тебе і мене. І між нами також нічього не було. Ми у житті одне одного лише спогади. А ти - лише примара. Солодка, болюча, та майже реальна. Поверни мені той сон. Я хочу спати вічно.

травень, 2010


Рецензии