Врятуй мене

Я загубила,втратила себе
I знов по колу
I не мине
Ти лишаєшся тут
Поки ще квiтне душа
Зiгрiте надiєю, поки життя
Не тiкай..!
Подаруй хоч останню мить
Несвiдомiсть наповнених днiв
Свiтлих i таких безмежних
Я за крок вiд пустоти
На впроти безлiч людей
Без надiй
Без iмен, нiмих
   Врятуй мене вiд них...


Рецензии