Я вже йду

Порожнi ночi
Пустi слова
Холоне кава
На столi твоя

Романтична сповiдь наших тiл...
Я вже йду
Все як ти хотiв!

Звук розмови
Нiмий подих
Необережнiсть снува
Кажу я знову - Нi
Я не хочу!...бути,
Залишатись в категорiї- Твоя...


Рецензии