Нiч у тишi...

Жовтень/Листопад/Грудень/


Листопад запам'ятає нас
А я запам'ятаю життя
I коли скiнчиться час
Твої долонi вiдпущу
Без слiз i без жалю
Щоб у лиху хвилину
В надрах серця тебе знайти
Усмiхнутись...
Щасливою з дарунком пам'ятi
 По долi йти...


* * * * * * * * *

Давно так серце не калатало
З тобою поряд
Хвилини секундами ставали
З тобою невкаянно чесно
Про тебе думки
Зривались, так небезпечно
     в реалi переплiтались
Та всеш переплелись
Безпечними вже стали.
  ах,якби ж не цi вокзали...


* * * * * * * * *

Рахую хвилини
Коли побачу знов
Потону в обрамку зiниць
Ласкаво-карих
Коли торкнуся твоїх рук
Коли вiдчую солод мук
Закутаюсь у щастя
Промовиши
   - Привiт...!


Рецензии