А час бiжить

В словах кришталь
Смуток i печаль
Я не рiшуче
З тобою бути хочу
На самотi iнколи, буває
Занурюсь в себе
Наче й тебе вже немає...
А час бiжить
Крiзь зупинки, автостради
Крiзь шкiльнi парти
Спиняється вiн лише там
Де зустрiлись
Поглядом в перше,
Де хвилинi секунду
    подарували вiдверту...


Рецензии