Хто зна...

Чорнi очi без дна
Ти менi погляд свiй подарував.
I без сiрника,
Без пального вогонь спалахнув.
Погляд забрав у полон
Але одна знов
У днi сумнi
Помiж вулиць самотнiх
Хто зна...
           може в дома чекає вона?
А я?!
Хто я така???


Рецензии