Там де колись...

Там де колись жив спокiй,
Де промiння гралося пiском.
Там де всi стежки, всi доги
Закарбували нашi з тобою слiди.
Вiтер вперто путав думки,
Птахами у вись вони летiли
Так i не ставши словами,
А може ми того не хотiли
В своiх очах невпевненiсть ховали,
З невiдкуди чекали дава.
Мов дiти бавилися зi снами
 У вiдчай, безраддя грали.
Правдиве лишалось життя
А ми ту правду й не впiзнали...


Рецензии