Наiвно-нiжна твоя

На наших руках
Народжувався день
I зорi по однiй згасали.
У невiдомiсть тiкали,
... i вже день.
Нiби дитя, що
Тiльки першi кроки робить
Ми томно
Ступали по пiдлозi
Сповiдуючись сонцю,
Потопали у променях любовi...

I лише тут...i сьогоднi
Я вся. I одна
Так прихильно...
Наiвно-нiжна твоя!


Рецензии