Зима без зими

Не вистачає в небi неба!
Загубила земля Землю.
А може то воно так треба?!
I колотить... i колотить.
Рвуться струни серця.
Воно ж все вiдбиває герцi
          Тук - тук...
Невже не бачиш? - Я тут
Тянуться до тебе руки...
Ця зима без зими,
Промайнула в очах
...а якщо без тебе?!
Чужий, не мiй цей шлях...


Рецензии