ти моя мрiя...

Я приходжу з дощем.
Я твоя безнадiя!
Я дарую мiст веселковий,
   на нiм здiйсняються мрiї.
Я твiй потаємний знак.
Я тiнь твого щастя.
Я вiдверто твоя,така ак є,
Я така эдина...
   торкайся поглядом душi,
Я подарую крила...
   зiзнайся сам собi
   без мене днi похмурi,
   ночi сумнi...
Я турботи твої зроблю мiнливi,
   заберу у свiт любовi
   у свiт надiї!
Я твоя свобода -
                ти моя мрiя...


Рецензии