Бах-бах маленьке тихе серце

Бах-бах… маленьке тихе серце,
Кап-кап сльозами у вiдерце.
Тук-тук лобом об пiдлогу.
Туп-туп ногами до порогу.

Клип-клип слiпii оченята,
Шкряб-шкряб по тiм”ю рученята.
Шусть-шусть сумна лiтаэ думка…
I через голову страждаэ знову дупка.
 
07.04.11
(с) Pechalinda


Рецензии