Лiтара О

   
        ЛІТАРА “О”
Оду Вольга напісала
Па люстэрачку вады.
Што пісала – ўсё прапала,
Літар згінулі сляды.
Напісала раз, другі –
Па вадзе пайшлі кругі.
Так і піша Вольга оду
Аж бярэ дарослых одум:
Што напісана было –
За вадою ўсё сплыло,
Засталося толькі “О-о-о!”.


Рецензии