Ламбада
ЛАМБАДА
Не сядзіцца Насці ў хаце.
Дождж прайшоў па вуліцы.
Вельмі хоча забаўляцца –
Да матулі туліцца:
— Буду слухаць цябе, мамка,
Не пярэчыць ані ў чым,
Толькі выйдзем на палянку,
Па сцяжынцы прабяжым.
Крок за крокам Насця скок!
Ой, як Насця рада:
На сцяжынцы чарвячок
Танцуе л а м б а д у.
Свидетельство о публикации №111040803109