Почуйте тихий стук1т Христа

Отець і Друг мій, і Учитель,
Моя надія і життя,
Мій Утішитель і Спаситель
І непідкупний мій Суддя,

Лиш тільки Ти зумів підняти
І вирвати із суєти,
З того гріховного болота,
Душевний біль перемогти.

Твоя любов, благословення
Ведуть по праведнім путі
Й допомагають розібратись
У повсякденному житті.

І сльози втіхи, і розради,
І сльози вдячності мої
Нехай очистять мою душу,
Щоб жив у серці тільки Ти,

Єдиний Бог мій всемогутній,
Моя опора і любов,
Яку несе Христос Спаситель,
Що світ гріховний поборов.

Він стукає у кожне серце-
Почуйте тихий стукіт той
І вашу душу аж по вінця
Наповнить віра і любов.

Надію на життя, на вічність,
На Божу милість, благодать,
На радість, щастя безкінечне
Лише Христос вам може дать.


Рецензии
Олечка замечательный стих.Только Господа нужно держаться.Огромное спасибо.

Левиа   07.04.2011 23:29     Заявить о нарушении