все iнакше

Дочекалась
померла тиша
вiднайшлись слова
тiло живить спокiй
i радiсть огорта.
йому я зичу щастя
i синицу у руках
нехай очi, тi похмурi
нiколи не пiзнають втрат
безумство не зiрве дах
а менi вiд посмiшки його
Так...нiби веселково
як небу,пiсля дощу
а в ночi...
як завжди,його
собi я заберу
i осяєм темну вулицу
i на дно нiчного мiста
i не буде нам там тiсно
а далi....
           безсилля
пiд ковдру лiзу
знову тобою снить
ненавидячи за це
свавiлля
i марнобуття...
у тебе ж все iнакше
(згодна)i нема нiчого
краще за життя
твої  слова, як завше
окриляють
надихають....i бiльш
нi як!!!
а як би ми були разом...

                а може й добре
                що нема НАС..?!


Рецензии