у серцi ти навiки

мiнливiсть днiв
все так однаково
в життi є два шляхи
можливо в когось таки є...
я втичу на край землi
на той край де зустрились ми
не видпущу нiколи
а нi снiв а нi долонь твоїх
доля приречина
хто ми таки щоб виправить її
лиш повiрим у те 
з чим так хочеться жить
я в котре вернусь
на те мiсце-де могла тебе любить...
у серцi ти навiки
не видпущу
  а нi на мить..


Рецензии
Гарний вірш!Чуттєво...

Стерва Из Твоей Жизни   07.04.2011 17:19     Заявить о нарушении