Миру мир

Міру - "Рым", а Славе - слава!

Люд, мір вам!
Міру - "Рым" ад Славаміра.
М-ы-р-р!!!
Мур, - пір мар!
Рам мір вам!
Рым - Слава
Міру,
а цяпер піар:
Міру "Рым" ад СлаваМіра,
А Славаміру - слава Ліры
Адамовіча


Рецензии