Уладам без ладу
14 марта, 16:37
Вельмі часта галіны ўлады
Здольны дзейнічаць, як сукІ,
Або сУкі прадажныя,
І тады на такую ўладу,
Без ніякага вонкі загаду
Народ цэлы ўздымае ствалы,
Або рукі голыя,
А пасля выдзірае з карэннем
І ставалы, і галіны-сукі:
Да нябёс палыхае полымя!
Дай цярпення —
знойдуцца рукі.
Свидетельство о публикации №111040703483