Simple
is never captured
at once
we dance
in evil rapture
longer than wishable
fate has a twist for us
intensely tired
of life
we grasp
it's mere and quiet
so ridiculous
maybe deliberate
all pains and futile
enough
we laugh
our life song muted
highbrow idiots
Свидетельство о публикации №111040608164