За все хвала Творцю

Я бачу світ, який створив Господь!
Я чую шелест трав і шум дібров...
Моє все тіло хоч буває і болить,
Та не знаходиться під владою оков,

Через які не ворухнутись, не ступить,
Не стать на повний зріст і не вдихнуть
Повітря чистого у лісі чи в гаю
Й лиш болі відчувати кожну мить.

За кожний порух, подих, за життя,
Яке веде у вічність, за любов,
За те, що бачу світ сьогодні я,
І за Христа пролиту святу кров,

За всі турботи, прощення гріхів,
За те, що є підтримкою в житті,-
За все ,Господь, я дякую Тобі
І воздаю Тобі хвалу! Амінь!   


Рецензии
За все йому хвала.Дякую.

Левиа   06.04.2011 21:06     Заявить о нарушении