Кохаю...
Нехай про це не знає він ні слова,
Ви знаєте, душа моя співає,
І мелозвучними думками ллється мова!
Мені лиш погляд би побачити - зрадіти,
Мені лише б почути голос твій,
Не мрію навіть поруч я сидіти,
Й казати всім про тебе, що ти мій!
Мені для щастя мало, мало треба,
Щоб іноді приходив у ві сні,
Повір мені, що мало буде неба,
Щоб описать як я кохаю у тіні!
Свидетельство о публикации №111040605602