ВОНИ
У тих, що бачили війну.
І це не пройдЕ за століття,
І це не пройдЕ за весну.
Завжди є хтось, хто пам`ятає,
Як саме це тоді було,
Завжди є хтось, хто оспіває,
Як страшно й холодно було.
І ми здригаємось од жаху,
Який торкається плеча,
І що окрім страшного краху,
Що доброго несе війна?!
Свидетельство о публикации №111040605338