Слава 1сусу

«Слава Ісусу! Навіки слава!»-
В моєму серці звучить.
Любов до Христа ніхто не здолає,
До Нього я лину щомиті

Думками і серцем, що повне любові,
Що б»ється для мого Христа.
Я з ним перейду через ріки і гори,
Зі мною Він, поміч моя!

Нехай не лякає підступний диявол,
Не кидає сумнівів тиск.
Я знаю, мене мій Господь зберігає,
Підтримує кожної миті.

Коли я спіткнусь, чи впаду, захитавшись,
Мій Бог мені руку подасть,
Підніме, дасть сили іти за Ним далі,
Я сильною стану відразу!

Бо силу черпАю від Божої ласки,
В любові Його до всіх нас.
«Слава Ісусу! Навіки слава!»-
Лунає у вірних серцях!


Рецензии