***
А в душі так самотньо мені.
Так хочеться розпахнути ті крила,
Що сховались за плечі сумні.
Так хочеться вдалечінь полетіти,
Втекти від буденних проблем.
Так хочеться наново жити
І не писати по життю реквієм.
Свидетельство о публикации №111040602745