День Перемоги

                День перемоги

Муз. М. Мотков                слова М. Мотков
               

    Крізь роки, шляхи військові, пів Європи ви пройшли,
        Подолав фашизм заклятий, до Берліну ви дійшли,               
           У мартенах сталь кипіла, у серцях палала кров,
          Захистили ви Вітчизну, честь, хвала вам і любов!            

                Приспів
                День Перемоги, день Перемоги,
                В очах сльозинки, радість на вустах,
                День Перемоги, день Перемоги,
                Народне свято в селах і містах
    День Перемоги, день Перемоги,
                Салюти сяють в травні навесні,
                День Перемоги, день Перемоги,
                День Перемоги – свято миру на Землі!

  Сталінград, Москва, Брест, Київ, Курськ, Мінськ, Харків і Донбас,
                Легендарні міста слави, памятаємо ми вас,
         Грім «Катюш» і переправи Дністра, Ладоги, Дніпра,
           Добували в боях славу, звання, зірки, ордена!

                Рядові і генерали - той Священної війни,
        Сивина вас красить, личить, сяють ваші ордени,
            Не забудемо ваш подвиг, не забудемо ми вас,
        З святом, любі переможці, ви герої для всіх нас!   

            Ветерани, ветерани, наллємо «сто фронтових»,
              І згадаємо ми з вами, всіх загиблих і живих,
       Хай звучить марш Перемоги, пахнуть квіти польові,
             Щоб не знали ми ніколи, той проклятої війни!
 

               


Рецензии