Дзв н-весна

Дзвін-весна, а не якась незграба:
Пролісків блакитні острови,
І на шовку молодім трави
Розцвітає сонячна кульбаба.
А в серпанку білому - морелі
По-японськи пишуть акварелі.

У весні тій є і ми з тобою
Під крилом плакучої верби.
В небі золотіють голуби.
Правда, все це десь там, за горою.
Жаль, не повернутися в ті дні -
Спогади залишились одні...


Рецензии