бажання
мої мрії другі очі
примарені у снах.
у буднях.серед ночі
моє бажання лиш три кроки
мої мрії невагомість
як покарання .як пророки
тривалість у свідомість
моє бажання бачить світ
таким небачивши ніхто
я хочу картку в світ загнати
на ній життя все змалювати
три кроки йти,три дотика глядіти
в думках творити.лиш творити..
Свидетельство о публикации №111040306970