погано мен1
коли натхнення різало все навпіл
в моїх думках - цвіло "щоб чули"
а як не чули,страчуешься в попіл
чудові відчуття,хоч не мистецтво
в душі моїй свободи віднімай віками
дорожча воля за насильство
коли ти сам себе - гвалтуй думками
Свидетельство о публикации №111040306961
Елизавета Глинарская 14.07.2011 00:28 Заявить о нарушении
Елизавета Глинарская 14.07.2011 01:21 Заявить о нарушении