1сус правда 1 життя й дорога

Шумить, вирує скрізь людське життя;
Клекоче-булькотить гріха багнюка.
Та в вирі цім завжди спокійна я.
Хоч море скрізь, а під ногами сухо,

Бо я за Господом іду через моря,
Крізь буревії злі і негаразди.
Бог всемогутній є Скала моя.
Він поперЕду йде повсюди завжди.

Ще наді мною око і рука
Всесильного і люблячого Бога-
І біль сердечний повністю зника,
І рівна з Господом, ясна моя дорога.


Усі тривоги, розпачі і біль
Кладу до ніг я пресвятого Бога-
Надійний захисток Він у житті моїм.
Ісус є правда і життя й дорога.

Отож відкрийте серце для Христа;
І Він ввійде і буде жити з вами.
Ця Божа істина доступна і проста,
Як ніжний дотик люблячої мами.


Рецензии
Це дуже важливо коли спокій на душі.Дякую за вірш.

Левиа   03.04.2011 00:28     Заявить о нарушении