Сп1ш1ть до Господа прийти

У небі місяць. Зорі світять,
Мрійливо миготять вгорі.
Надворі ніч стоїть вкраїнська.
Собаки гавкають в селі.

А я стою, дивлюсь на небо
І лину серцем до Творця.
Вся милість,Господи, від Тебе
І в сяйві місячнім краса.

На серці радісно-спокійно
І ніжна лагідність у нім.
Так добре і дитячо-мрійно
І затишно з Творцем моїм.

Я серцем і душею, й тілом,
Думками лину до Творця,
І, як Іванові, надійно
Мені біля грудей Христа.

Він всіх вміщає в своє серце,
З любов"ю ніжно пригорта.
Бог є любов.Він милосердний.
Спішіте, люди, до Христа.

Він тугу радістю замінить,
У серце увіллє любов,
Житя дасть нове і надію.
Він світ оцей спасти прийшов

Від сатанинської омани,
Від грішних пут і суєти.
Хай буде Бог з усіма нами.
Спішіть до Господа прийти.


Рецензии
Дякую за чудовий вірш.

Левиа   02.04.2011 19:47     Заявить о нарушении
І ми з Олічкою вам вдячні,Валю, за щирі і теплі відгуки! Хай Божа милість пребуде з вами та вашими рідними повсякчас!

Ольга Назарова7   02.04.2011 21:48   Заявить о нарушении
Дякую за такі прекрасні слова.Божого вам благословіння.

Левиа   02.04.2011 22:43   Заявить о нарушении