Алярмована душа

Алярмована душа,
як ви можете?
І красиве - не краса,
Одні рожи…

Ватра в серці не горить,
тільки  холодно…
Лишилася мить
А так моторошно…

Душі конфронтація,
І не впізнаю…
де знайти легітимацію?
куди я іду?


Рецензии