Чашка кави

Чашка кави в тій кав'ярні
На майдані Мулен Руж.
Зачиняю в хаті ставні
Та мерщій на «скорий» руш.

Вирушай скоріше до Парижу,
Там чекає нас милий ВіктОр.
Він придбає нам троянду свіжу
Кожній білу-білу, як в Місхор.

Він всміхнеться тепло, як та зірка
Із сузір'я Левів чи Великий Віз.
Ми ж даруємо картину, як та квітка
Він же буде радий, аж до сліз.

А сльоза у хлопчика прозора,
Як росинка свіжа вранці на траві
Недостатньо нам Альпійського простору,
А було усе в нас «се ля ві»...


Рецензии