Все Це Моя Рiдна Земля...

Люди, я хочу щоб знали ви всі,
Що на світі існує прекрасна країна
В ній тризуба тримають в руці,
А вічний символ її – червона калина.

В ній пишуть вірші і сонети,
В ній люди живуть, я в раю,
Вмирали за неї великі поети,
Та славні герої полягали в бою!

В ній що таке горе всі знають,
Що значить біль, розлука, печаль.
В ній одне одного щиро кохають,
І не забули про совість, мораль.

В ній зустрічають криваві світанки,
Та полум’яну проводжають зорю,
В ній хліб печуть із самого ранку,
І цінять найбільше – свободу свою.

Все це мій дім – моя Україна!
Всі її ріки, озера, безкраї моря,
Це не велика всього світу частина,
Але ж моя, ця квітуча земля.


давно писал.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.