Яблуневi ночi
по саду ходила,
По-між яблунь білих
почуття розлила.
Місяць подивився
яблуням у очі,
Закохався місяць
в яблуневі ночі.
Яблуневі ночі
Місяцю всміхались,
Яблуневі ночі
З місяцем кохались.
Яблуневі ночі
з вечора до рання...
Яблуневі ночі -
зустрічі,чекання...
Яблуневі ночі,
пелюсткові губи,
Повний сад жадання
бажаної згуби.
Розлетілась тиша
білими устами,
Тії ж перестигли
впали пелюстками.
Разом з пелюстками
почуття зів'яли.
Яблуневі ночі,
ви кого кохали?
Яблуневі ночі,
обламались віти...
Яблуневі ночі,
тільки місяць світе...
Світить та зітхає,
з неба поглядає,
Яблуневі ночі
по садах шукає....
Свидетельство о публикации №111033101353
З квітневими посмішками, Л.Ю.
Людмила Юферова 16.04.2011 11:23 Заявить о нарушении