Прийдiть до мене

Прийдть до мене,рученьки візьміть
В свої надійні і палкі долоні:
Я вам складу за дні минулі звіт,
За дні солодкі й більшостю солоні.



Скажіть мені лишень одне слівце,
Якого жду,чекаю стільки років!
Я вам одкрию душу і лице,
Хай вляжеться у серденьку неспокій...



Ти чорним круком одлети,журбо,
Не заглядай в моє віконце більше:
Я щиро вірю у людську любов,
І у людей...
                Хоч люди і не вірші!





               


Рецензии
О, мій друже! Як гарно ти говориш і думаєш!Як тоскно і щиро, як витончено і мудро! Останній рядок, Альошо, це шедевр.
У захваті від прочитаного, Л.Ю.

Людмила Юферова   18.04.2011 00:35     Заявить о нарушении