Прозрiння та спокута

Мені
         на чужині як у труні !
Чумні,
           які  чумні й порожні дні
Проведені
                на  чужині...


Здаля
           моя земля як немовля !
А я,
        а я свою нудьгу по ній залляв...
Прокляв
                себе і в мислях розстріляв !


В очах
             завжди печаль і сам  зачах !
Хоча
          пручавсь, як розібравсь в речах...
Кричав
               відчаю повний по ночах.



Життя
              моє тепер все --- каяття !
Натяк,
             бодай натяк на вороття б !
Знаття б,
                що буде саме так,знаття б...



...Земля,
             моя земля як немовля !
Мені
          на чужині --- як у труні !
В очах
             завжди печаль і сам зачах.
Життя
             із каяттям без вороття...

      

     ********************


Рецензии
Життя із каяття без вороття...
Зі смутком-чудовий вірш.З повагою.

Орехова Галина   19.04.2011 08:40     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.