О, жалюгiднi бiднi

О,жалюгідні бідні українці,
У воду роду тичемо кінці...
Невже хвилюють нас лише червінці,
Й набиті ними туго гаманці?!



Як лестить нам здаватися чужинцем,
На власній із покон віків землі ?
О,безоглядні нації  злочинці !
О,перевертні рідної землі !



Ми вже сягнули байстрюків престижу,
І пролили розчулення сльозу.
А кат зарозумілий стовк нам спину,
І нагуцав , на пузо все ,грижу..



А так нам,дурням,певно вже і треба,
І ще сильніш в десятки,сотні раз...
Як недостойні рідного ми неба,
Тоді сміття і бруд достойні нас !!!


Рецензии
Сильно! Повністю згоден!

Владислав Похилый   31.03.2011 16:48     Заявить о нарушении
Владиславе,щиро дякую !

Оксий Ожына   16.04.2011 03:55   Заявить о нарушении