Я ВIРЮ

А я уперто вірю у добро,
Хоча не раз, не двічі
помилялась
В людцях окремих,
та у людях – ні,
До цього часу
не розчарувалась.

А я так свято вірю
у любов,
Неначе знову
юність зустрічаю –
Не ранилась болюче
знов і знов
І не було пекучого відчаю.

А я у щастя вірю,
як дурна.
Хоча мене нещастя
знемагає.
Для мене кожна
іскорка ясна
Великим щастям
гріє і сіяє.

А я у Бога вірю
навідчай,
Попри усі Його
випробування.
Терплю і вірю:
все звершиться хай
І прийде все,
що обіця чекання.

А я так вірно
вірю у Життя,
Яке погане все –
перемагає,
Так вірю,
що, напевно,
віра ця
Мені в найглибшім
мороці
засяє...

Я молитовно
вірю у Добро...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.