Без правил
що не знаю правил:
як писати осінь,
братися до справи.
Йду як заманеться,
день і ніч віршую,
може хтось сміється,
що не так пишу я.
Все не по закону:
вІрші і картини,
і не по канону
тіні й напівтині.
Як пишу- не знаю,
серцем відчуваю,
як душа літає-
правил не питає.
То нехай сміються,
коли людям смішно,
та мені здається,
що не дуже й грішна.
Я співаю сумом,
настроєм малюю,
вишиваю серцем,
настроєм віршую.
Свидетельство о публикации №111033009972
Владимир Киевский 16.06.2011 09:55 Заявить о нарушении
Вони там як люди живуть,а ми тут як .....
Дякую за увагу, з повагою
Татьяна Ненемка 14.07.2011 23:43 Заявить о нарушении