Хай Боже св1тло с1я повсюди

Кишить гадюччям світ і жалить,
Щоб страх нагнать і душу забруднить,
Але народ Господній непідвладний
Гріху отому ні на жодну мить.

Бо в світлі всі ми ходимо Христовім-
Ми є священством Господа свого
І не удасться жодному гріхові
В темрЯву погрузить дітей Його.

Як змія засліпляє ясне сонце
Й нічого змій не бачить навкруги,
Отак Христове світло відбиває
Від дітей Божих їхніх ворогів.

Так хай же світло це сія повсюди
І розганя темрЯву навкруги,
Щоб всі творіння Божі- люди
До ласки Божої, до вічності ішли!


Рецензии