Натхнення

Без любові немає натхнення
І життя не цікавим стає.
Вередує душа і сумління
І черствішає серце твоє.

І краса хвилювати не буде,
Не палатиме в серці вогонь
І душа, як радіти, забуде,
Зупинися, постій, охолонь.

Кохання жінки все замінить.
В душі заграє водограй.
Натхнення знов тебе окрилить
Живи і про любов не забувай!


Рецензии