Самотнисть
Цю тему починала я не раз,
Асоціація: самотність - гордість,
І незакінченість якихось фраз...
Я б через все давно переступила,
Але чомусь іще сиджу мовчу,
А це тому що гордість наступила,
А у душі давно уже кричу.
Чому одна? Нікому не потрібна?
А може винна в цьому тільки я?
Здавалось би, ну наче в чомусь здібна,
Та заважає гордості струя!
Можливо десь я перегнула палку,
Не поетично щось наговорила вам,
Але пора поставити нам крапку,
Таку ось я пораду усім дам!
Свидетельство о публикации №111032900840