не про любов

весна прийшла
так несподівано ввійшла,
що я забув про наші чвари.
це ,напевно,якісь чари.

і хтось тихенько підглядає,за
нами двері зачиняє,
очей не може відірвати
й запитати ,як нас звати.

а у нашому садку пташки
зовсім про все забули,погнули квіти,
так відверто на них поклали і заснули.
немає віри :знову й знову
на голову хилять основу.
;
та мені все одно, що буде
з нами,вами,ними; знаєш,
ці почуття ,до біса, справжні,
а ти так само нас лякаєш.


Рецензии
І все ж таки вірші нашою мовою надзвичайні :)
Мені сподобалось :)

Рей Райт   06.05.2011 22:53     Заявить о нарушении
Цілком з Вами згодна!)

Скибчик Елизавета   06.05.2011 23:09   Заявить о нарушении