Закохана
А краща музика - биття обох сердець,
Закохана у його лірику,
А моя лірика лягла на папірець.
Закохана у його очі,
Вони у нього - глибші за моря,
Закохана у його ночі,
А наші ночі... - не зійшла зоря.
Закохана у його руки,
Вони у нього - справді золоті,
Закохана у його звуки,
А моє сердце - рани колоті.
Я закохалась у його байдужість,
Вона - отруєний бальзам,
Закохана у його мужність,
Яку читаю по своїм сльозам...
Свидетельство о публикации №111032900695