Солонiсть

Солоний присмак на душі.
Душа - десь біля передсердя,
А там - і рідних, і чужих -
Зібралася аж повна черга.

"Немає прісної води" -
Я їм кажу, щоб не чекали.
Вони й розбіглись - хто куди,
І ні про що не запитали.

Я душу ніжно пригортаю,
І в губи пристрастно цілую.
Нехай солоність проникає,
Нехай пече собі у грудях.

Я знаю, що воно минеться,
Розчинеться у порожнечі.
А той, хто потім повернеться...
Чи зайде знов до мого серця?

29\33\2011


Рецензии
Дуже сподобалось. Успіхів Вам. з ЛЮБОВЬЮ.

Хаустов Сергей   29.03.2011 01:18     Заявить о нарушении
Дякую Сергій, натхненних днів Вам :)

Налина Вайнэ   29.03.2011 20:49   Заявить о нарушении