Яке прекрасне все навколо

Яке прекрасне все навколо-
Усе, що Ти створив, мій Бог!-
Хмаринка, запах матіоли
І через річечку місток...

Прекрасна музика природи,
І цвіт садів, і шелест трав.
Прекрасно, коли сонце сходить
Над прохолодою дібров.

І пісня жайвора у небі,
Ранкове соло солов"я,
І над водою тихі верби,
Величні гори, і поля,

Ромашка біла при дорозі,
Троянда ніжна у саду,
Квітуюча калина в лузі,
Дорога, що до мами йду

Я нею, усмішка дитини,
Акації духмяний цвіт,
Під стріхою в пучках калина,
Роса, яка скрапає з віт,

Лелека, що летить у небі,
Яскраві, сяючі зірки,
Квітуючі прозорі верби
І щебетливі малюки,

І гроно виноградне, сонцем
Усе пронизане наскрізь,
Криниці чистої віконце
І голуба безмежна вись...

Яке прекрасне все навколо-
Усе, що Ти створив, мій Бог!-
Хмаринка,запах матіоли.
Й Ісус- до вічності місток.


Рецензии
Да то что творит Бог замечательно ни в какое сравнение с тем что творят люди.Понравилось.

Левиа   30.03.2011 00:43     Заявить о нарушении
Спасибо,Валентина. Благословений вам!

Ольга Назарова7   30.03.2011 08:15   Заявить о нарушении
Рада что ответили.

Левиа   30.03.2011 13:11   Заявить о нарушении