Сарына рэунасьць

                "...і сказала Абрагаму: выгані гэтую рабыню і сына яе,
                бо ня спадкуе рабынін сын гэты з сынам маім Ісаакам."
                Быцьцё 21:10

Бог  не зманіў  і даў  дзіцёнка  Сары.
Пакепліваць  над ім  стаў  сын  Агары.
Служанку з Ізмаілам за  іх  зьдзек
Турнуў  Абрам ў  пустынныя  абшары...


Рецензии